I småländska Alsterbro, skapas badrumsmöbler som förenar stil, funktionalitet och hållbarhet på ett unikt sätt. Här förenas traditionellt träslöjdskunnande med modern design, vilket resulterar i badrumsmöbler av högsta kvalitet. Både vad gäller konstruktion och material. Här hittar vi Duobad som i snart 25 år skapat badrumsmöbler som vunnit priser.

– Vår leveransservice är skräddarsydd för att möta våra kunders behov och förväntningar, berättar VD Niklas Hult. Vi strävar efter att leverera produkterna på ett snabbt och effektivt sätt, samtidigt som vi säkerställer att varje möbel behandlas med omsorg och uppmärksamhet under hela processen från tillverkning till leverans. Vi är stolta över att erbjuda enastående support till våra kunder. Vår personal säkerställer så att varje kund får en positiv upplevelse genom hela köpprocessen och bortom det.

 

Måttanpassat gör skillnad

Måttanpassade lösningar är en av Duobads specialiteter.
– Vi förstår att varje badrum är unikt, och därför strävar vi efter att skapa möbler som passar perfekt in i varje rum. Genom att erbjuda måttanpassade alternativ kan våra kunder skapa en badrumsinredning som inte bara är funktionell utan också estetiskt tilltalande och harmonisk med resten av deras hem. Vi anpassar oss efter behovet och önskemål, mer än att marknaden ska anpassa sig till våra möjligheter.

Hållbart fokus

Duobads fokus på hållbarhet genomsyrar hela processen – från materialval till support.
– Vi väljer noggrant material som är miljövänliga och hållbara som exempelvis massivt trä. Samtidigt håller vi fast vid den beprövade hantverkstraditionen från Småland. Varje möbel är skapad med omsorg och precision, vilket resulterar i produkter av exceptionell kvalitet som är byggda för att hålla över tid. Sammanfattningsvis erbjuder våra designade badrumsmöbler från Småland inte bara en estetiskt tilltalande inredning utan också en hållbar och personlig touch till varje badrum. Med fokus på leverans, support, måttanpassning och hållbarhet strävar vi efter att skapa en upplevelse som överträffar våra kunders förväntningar och lämnar ett bestående intryck av Smålands rika designarv.

Recent Posts
0