sw_5_lady_shimmer_shimmer_horse_lady_shimmer_700x700

Bakgrundsinformation

Sara Woodrow är ett välkänt namn bland många designintresserade och arbetar som konstnär och formgivare. Genom sitt konstnärliga utryck har allt fler lärt känna hennes arbete som kännetecknas av en närvaro i tiden och en stark trendkänsla. Hon arbetar med glaskonst bland annat för Kosta Boda och målar mycket själv i sin studio ute på landet utanför Uppsala. Hon är gift med en engelsman och tillsammans har de tre, snart fyra, barn.

För Glasvision har Sara tagit fram en kollektion med skimrande målningar mot mörk bakgrund. En konstfull kollektion bestående av två modeillustratoiner och en lekfull häst i rörelse. Motiven är målade för hand med akryl, torrpastell, oljepastell samt guld- och silverfärg på svart papper sedan tryckta på glas där varje motiv är komplett utrustat med LED-belysning.

hydman

Ulrica Hydman Vallien

Med sitt karaktäristiska, bildrika och kraftfulla konstnärskap. En del av hennes konst görs fortfarande som belysta glastavlor.

sara-w

Sara Woodrow

Ett välkänt namn som konstnär och formgivare. Hennes konstnärliga uttryck kännetecknas av en närvaro i tiden och en stark trendkänsla.

Badrumskonst

Utförande

Shimmer girl

Shimmer Girl

Shimmer horse

Shimmer Horse

Lady shimmer

Lady Shimmer

Stark och stolt

Stark o Stolt

Till glädje

Till Glädje

Sortiment

Artikelnr
17014 Shimmer Girl 5995:-
17013 Shimmer Horse 5995:-
17012 Lady Shimmer 5995:-
17011 Stark o Stolt 5995:-
17010 Till Glädje 5995:-

Dessa artiklar sälj enbart av DuoBad. Som har anpassat produkten att fungera i badrumsmiljö och innehåller Limkit för upphängning, Våtrumsanpassad LED-belysning. IP klassat drivdon till bad.

0