Made by nature

Alla våra ekmöbler har överlevt Franska revolutionen, upplevt industriella revolutionen och låtit löven falla under den sexuella revolutionen. I över 250 år har träden grott och vuxit sig starka. Härdats i klimatförändringar, naturkatastrofer och skapat ett skydd mot extrem värme, iskalla vintrar, regn och rusk.
Därför kan du lita på våra möbler.

madeby1
madeby2

Made by Duobad

För 20 år sen startade Lars Carlsson och Niklas Hult företaget Duobad. Idén var att mixa småländsk möbeltradition med exklusiv badrumsdesign. Båda hade redan ett långt förflutet i branschen med kunskaper kring både material, design och konstruktion.

Tillsammans har de utvecklat företaget med ett fokus på badrum. Ska det bli riktigt bra så måste man välja. Så var det då – och så är det än idag.

Made by hand

Småländsk hantverkstradition har i århundrade varit en grogrund för en framgångsrik möbeltillverkning. Här har yrket och kunskapen om trä förts vidare mellan generationer. Ursprunget är en övertygelse om att trä som material är överlägset alla andra alternativ. Massiva möbler håller i evighet. Dessutom blir de ofta bara vackrare med åren. Våra egna serier är tillverkade av hantverkare som vet hur man få möbler att trivas i tuffa miljöer.

madeby3.png

Made by partners

Fyra egna badrumsserier, samtliga i gediget massivt lövträ, har utvecklats genom åren.

Framgången har även fått företaget att ingå exklusiva samarbeten med andra företag som kompletterar utbudet. Samarbeten som vi kallar Selected Collections.

Vi har valt gedigna och välkända varumärken som håller samma höga krav på kvalitet.

recor-svart
sanswiss-logo
alessi-svart
laufen-svart
cristina-svart
vb-svart
0