Det vanligaste valet till din badrumskommod är troligen i porslin. Duobad har valt att arbeta med de bästa inom området, schweiziska  Villeroy & Boch. Men intresset för stenskivor ökar. Duobad kan därför erbjuda ett flertal alternativ. Samtliga måttbeställda där du kan välja precis den skiva du önskar dig.

– Vi erbjuder bänkskivor från Silestone berättar VD Niklas Hult.

Intresset för stenskivor till badrumskommod ökar

Kollektionen växer i takt med intresset. Det finns idag flera alternativ som du hittar mer information om på Duobads hemsida. Silestone ”suede” yuta (matt) förutom alternativen Carbono, Chrome, Eternal, Calacatta, Gold och Zirconium.

– Den ljusa stenskivan som används i Gripen standardsortiment är “Silestone Lagoon Suede” (Carrara lik), förklarar Niklas.

Specialtillverkade bänkskivor i sten från Duobad

På hemsidan finner ni lite olika exempel på kombinationer av underskåp (kommoder) som tillsammans med en specialtillverkad bänkskiva bildar grunden till er alldeles egna unika badrumsmöbel.
Special stenskivor/kommoder är en beställningsprodukt och går ej returnera eller avboka efter påbörjad tillverkning. Ditt val av att kombinera din badrumskommod med stenskiva, ska göra från början. Det är som i många andra fall, unika möbler som erbjuds från Duobad. Du kan måttbeställa och kombinera.

Duobad erbjuder högkvalitativa och egenproducerade badrumsmöbler

Badrummet ska vara en varm miljö där du bör trivas lika bra som i TV-soffan. DuoBad erbjuder ett stort sortiment av egenproducerade och högkvalitativa badrumsmöbler. Vi tar alla detaljer på största allvar för att på så sätt skapa badrumsinredningar av allra högsta kvalitet. All vår möbeltillverkning sker lokalt i Småland. Kärnan i verksamheten är ett genuint hantverk med lövträ som ytbehandlas för bästa fuktskydd och livslängd.

0