Att välja en mer exklusiv badrumsinredning gör stor skillnad och är på många sätt ett givande och klokt beslut.  Det är mer än bara att fylla ett funktionellt utrymme; det handlar om att skapa en plats av komfort och trivsel. Badrummet är ett rum där du verkligen ser dig själv i spegeln. Så här vill du trivas lika mycket i som när du hänger i soffan. Så hur ska man tänka för att få den känslan?

Kvalitet och hållbarhet skapar trygghet

Exklusiva badrumsinredningar är vanligtvis tillverkade av material du kan lita på. Ett badrum är en tuff miljö med vatten, fukt och stora temperaturskillnader. Välj ett material som trivs i en sådan miljö. Sen, kakel och klinkers är en bra utgångspunkt. Det som passar bäst till möblerna är då massivt trä. Då kommer du bort från alla de val som är byggda på skivmaterial. Massiv ek har exempelvis stått ute och härdats i 250 år. Det är ett material du kan lita på.

Design skapar goda känslor

Med exklusiva badrumsinredningar får du vanligtvis tillgång till en unik design och innovationslösningar. Duobad från Alsterbro har utgått från småländsk hantverkstradition som vi vet att vi kan lita på. Lägg sen på kreativa lösningar både för funktion och känsla. Då får du en badrumsmöbel har rätt material, rätt funktion och en unik design. Detta gör det möjligt för dig att skapa ett badrum som verkligen speglar din personliga stil och estetik.

Ett värde som varar

Ett exklusivt badrum kan vara en attraktiv försäljningspunkt för potentiella köpare om du någonsin bestämmer dig för att sälja dina badrumsmöbler. De flesta badrumsmöbler åldras och får skav, fläckar och sväller ifall du har möbler av skivmaterial. Ett undantag är då en badrumsmöbel i massivt trä. Den åldras med behag och kan med rätt skötsel bli vackare med åren. Det gör att du inte behöver köra möblerna till tippen. Om du av någon anledning skulle vilja byta ut en badrumsmöbel från Duobad, så kan du sälja dem. Har du skött dem rätt så har de ett högt andrahandsvärde. Duobad skulle av den anledningen kunna ge dig en livstids garanti.

Alla möbler är fina

Det är svårt att välja badrumsmöbler. I affären eller på hemsidor så är alla vackra och argumenten sväller över. Men i grunden är det ganska enkelt. Detta är en stor investering och du ska kunna lita på att det ger valuta för pengarna. Du vill alltså ha en vacker inredning som passar just ditt badrum. Både i mått, funktion och känsla. Du vill ha en möbel som håller över tid. Som tål miljön och ser lika vacker ut om 10 eller 50 år. Du vill även känna att ditt val ger dig en känsla av hållbarhet och att du gjort ett miljövänligt val.

Då får man se bakom och under det vackra och gå på djupet innan du väljer. Det kan en säljare förklara. Du vill göra ett bra köp. Då ska man ha med sig argumenten och kraven när man väl står i butiken. Ett varumärke som uppnår alla krav är Duobad. Det kan också vara bra att ha med sig.

Recent Posts
0