Badrummet ska vara en varm miljö där du bör trivas lika bra som i TV-soffan. DuoBad erbjuder ett stort sortiment av egenproducerade och högkvalitativa badrumsmöbler. Vi tar alla detaljer på största allvar för att på så sätt skapa badrumsinredningar av allra högsta kvalitet. All vår möbeltillverkning sker lokalt i Småland. Kärnan i verksamheten är ett genuint hantverk med lövträ som ytbehandlas för bästa fuktskydd och livslängd. Nu räknar vi även in stenskivor till badrummet som har ett ökat intresse.

Stenskivor till kommod i badrummet

Porslin är det vanligaste materialet för handfat i badrummet. Idag väljer allt fler stenskivor. Det är då en produkt som ofta måste specialtillverkas då mått skiljer mellan de olika alternativen. Med en stenskiva får du en helt unik badrumsmöbel med hållbarhet och design som håller över en livstid. Stenskivor med kommoder är en beställningsprodukt och går ej returnera eller avboka efter påbörjad tillverkning. Här finner ni lite olika exempel på kombinationer av underskåp (kommoder) som tillsammans med en specialtillverkad bänkskiva bildar grunden till er alldeles egna unika badrumsmöbel.

Måttbeställda stenskivor

Stenskivor förhöjer känslan av kvalitet. Stenskivor passar lika bra som bänkskiva i badrum, som i kök och tvättstuga. Intresset för stenskivor i badrummet  ökar hela tiden. Man kan välja enbart skiva eller att även ha hela bassängen också i säng. Stenskivor är i regel måttanpassade och behöver då i de flesta fall beställas enskilt med givna mått.
– Intresset för stenskivor har ökat, berättar Niklas Hult, VD för Duobad i småländska Alsterbro. Vi erbjuder våra kunder flera serier med givna mått, där man då kan välja material som exempelvis stenskiva. Men många av våra kunder har dessutom önskemål om mått för att anpassa badrumsinredningen till förutsättningarna. Det påverkar då även stenskivan som ska måttbeställas.

Silestone stenskivor

Silestone är tillverkade av en naturlig kvartssten, ett av de hårdaste mineraler som finns i jorden, och små mängder av glas eller metallchips som läggs till för att skapa variation, vilket ger vackra bänkskivor. Andra fördelar med kvartssten är att det är ett icke-poröst material vars textur inte tillåter bakterier att frodas, motstår fläckar, skyddar din familj och gör rengöringen i badrummet lätt.

 

Recent Posts
0